Nekaj mnenj mojih strank

 • Ana
  Vesela sem, da sem prejela darilni bon za Ayur masažo in s tem sta se prekrižale najine poti. Mnogo let preizkušam marsikaj, da uravnovesim moj energijski center. Tvoj prijem je vrhunski in s tvojo pomočjo sta moje telo in duša ponovno harmonizirana, stres in vse tegobe vsakdanjika pozabim ob tvojem pozitivnem pristopu in masaži, saj smatram, da se prilagodiš potrebam posameznika - skratka od tebe grem prerojena in polna pozitivne energije. S tvojo dobro voljo in pozitivno pomirjujočo energijo si bom še vedno privoščila popolno razvajanje!!!
  Ana
 • Olga & Viktor
  Gorana sem spoznala v zelo kritičnem obdobju svojega življenja, ko zaradi izkušenj nisem nikomur zaupala. Z njegovimi tehnikami v pogovoru sem se začela zavedati nezavednih vsebin in se soočati z njimi. Ni bilo lahko, vendar me je ob pravem času spodbudil, da sem podrla nekoristno in začela graditi čisto nov temelj. Pri njemu cenim najbolj to, da ohranja profesionalni odnos, komunikacija z njim je čista, brez manupulacije, kar je v današnjem svetu neprecenljivo. K njemu se vračam za to, ker vem, da mi bo ob pravem času pokazal zrcalo in me pustil, da sama gradim svoje življenje na osebnih zmagah in porazih, ki pa so postali del mojega življenja in le postaja do tega, da dojamem lekcije, ki me naredijo boljšega človeka.
  Oba s partnerjem redno obiskujeva njegove masaže in le te jemljeva  kot del skrbi zase. Poskusila sva tudi druge masaže, vendar se čuti, da Goran to dela s srcem in mu ni vseeno v kakšnem stanju bo človek odšel od njega.
  Olga & Viktor
 • Tamara 
  ...pri Goranu se počutim dobro in sproščeno že 17 let. Pomaga mi fizično in čustveno. Tudi hčerka je zelo zadovoljna saj ga kot športnica potrebuje pri fizičnih naporih. Osebno se le pri njemu sprostim.
  Tamara 
 • Blanka
  Dragi Goran.
  Hvala ti za tvojo strokovnost, kompleksen pogled na težave sočloveka in umirjen pristop. Zaupam tvojim izkušnjam, znanju in vsakič znova, ko pridem k tebi čutim olajšanje in vem, da sem v varnih rokah.
  Blanka
 • Vladimir
  Ko se odločiš prvič obiskat Gorana in ga še ne poznaš, upaš, da bo obisk koristil. Ko greš naslednjič, pa veš, da bo sigurno koristilo. Vrhunski maser in terapevt širokega znanja. Kar ti svetuje, ima tudi utemeljeno razlago. In potem si rečeš "pa to je to. Kako mi je dobro razložil, kako mi je dobro svetoval..." Zame je pač fantastičen. Hvala Goran.
  Vladimir
 • Dragica
  ...Prije svega cijenim, poštujem vas trud i zalaganje. Puno ste mi pomogli po pitanju mog problema sa kralježnicom.U vas imam veliko povjerenje...osječam se sigurno...Hvala vam:)
  Dragica
 • M.
  Ker je človek,  ki se pomika s svetlobo k svetlobi. Ker slisi govorico duše in telesa. Ker je v svoji moči neomajen in hkrati  blag. Ker z znanjem in človečnostjo prebuja potencial zdravja v nas. Predvsem pa,  ker je neskočcno radoveden, učljiv in ima smisel za humor.
  M.
 • Mojca
  🤔 pridem, ko je kriza...ko kaj zaškripa v kolenu 😣 ker zadevo rešiš in me pomiriš...me skuliraš..enostavno ti zaupam
  Mojca
 • Elena iz Kopra
  Gorana sem spoznala, ko sem za poroko dobila bon za  masažo. Zame je to bilo dejansko življenjsko darilo, za katerega sem hvaležna že dolga leta. Masaža je kombinacija popolne sprostitve, obnovitve in pregleda telesa. Najbolj pomembno je to, da začutiš da Goran dela zelo profesionalno ter s srcem in predanostjo. Velikokrat je pomagal in dobro svetoval tudi moji hčerki, ki je aktivna športnica. Goranu popolnoma zaupam in cenim njegovo znanje, spretnost in visoko mero občutka za sočloveka na telesni in duhovni ravni.
  Hvala Goran!
  Elena iz Kopra
 • M. V. 
  Ker Goran ve, da človek ni samo telo. S svojimi rokami pomaga predvsem telesu, s svojo rahločutno direktnostjo in realnimi nasveti pa pomaga duši.
   
  M. V. 
 • Kristina M.
  Goran je že v otroštvu odkril svoje poslanstvo in talent. Ker svojo prakso opravlja z žarom, predanostjo ín z odlično strokovno podkovanim znamnjem, so izvrstni rezultati na dlani. Odkar to vem, se zatekam samo k njemu po terapevtsko pomoč in doslej mu je še vedno uspelo ... Goran bravo,  hvala ti in deluj tako blagodejno še naprej!
  Kristina M.
 • Stranka
  Moje težave z zdravjem so se pričele že pri rosnih 20-tih letih. Zaradi študija in dela za računalnikom sem se naslednja 4 leta borila s pogostimi in močnimi glavoboli in bolečinami v hrbtu, pri čemer sem si znala pomagati le s protibolečinskimi tabletami. Ker sem se zavedala, da zdravila le omilijo posledice, ne pa razlogov bolečin, sem pričela poizvedovati, kako si lahko pomagam drugače. Prišla sem do zaključka, da potrebujem strokovno pomoč pri ojačanju in "popravilu" mišic, vezi in ravnotežja v telesu, zato sem poiskala najboljšega terapevta na Obali, Gorana Dokića in pričela izvajati vaje za hrbtenico. Po 6 letih sem redna zadovoljna stranka, saj vem, da je potrebno za svoje zdravje in telo skrbeti celo leto na pravi, naravni način.
  Stranka
 • Tanja V.
  Oseba katera mi je pomagala,ko si sama nisem znala.nikoli ne bom pozabila pomoci,pogovora in se enega pogovora....od tiste terapije  na zivljenje gledam drugace in ga jemljem drugace.
  Pomagal mi je tudi pri problemu s hcerko.
  K njemu hodim na masaze in nasvete o zdravlju.
  Hvala... Gogi.
  Tanja V.
 • Isabel
  Goran ni le odličen terapevt, je tudi odličen poslušalec. Najde rešitev, zna podati iskren nasvet in te usmerjati na pravo pot.
  5x maraton, 1x polovični Ironman in gremo naprej...hvala Goran 
  Isabel
 • Luka
  Zakaj hodit k tebi....., hm ker čutis katere mišice oz kateri del telesa potrebujejo tvoje roke.....brez ene besede....the best or nothing.
  Luka
 • Patrisa
  Zdi se mi kot, da sem programirana, da na mesec dni potrebujem Goranovo masažo. Odkar to redno počnem nimam težav s hrbtenico in na splošno sem zdrava, saj mi sprosti vse blokade v telesu. Goran že na pulzu ko se uležem začuti moje težave in jih omili, oziroma odstrani. 😆.Ker on vsakega pacienta začuti.
  Patrisa
 • Andrej Lovšin
  Skoraj mesečno imam manjše ali večje bolečine v predelu hrbtenice. V križu ali vratnem delu. Težave mi uspešno odpravi prav Goran.
  Andrej Lovšin
 • Blanka
  Po prvem obisku si je po dolgem času moje telo, duša in um oddahnilo. Bil je krasen občutek. Nato se je skozi leta potrjevalo: znanje, izkušnje, občutek za človeka, pa profesionalni odnos. Ne prodajati lažna upanja. Podati prave informacije v taki meri, da človek sam lahko vzame zase, kar potrebuje (želi). Tudi masaža brez besed mi je vsakič pomagala olajšati um, dušo in telo. Na žalost ne za dolgo, kajti moje življenje je bilo občasno zelo stresno. Takrat sem večkrat obiskala masaže in ("naj potrkam") ohranila zdravje in prisebnost. Goran je z besedo prižgal in usmeril začetek mojega razmišljanja, ki me je pripeljal do tega, da ozavestim kako svoje prepričanje. Ob večjih težavah je z razgovorom pomagal tudi mojemu sinu. Zaradi mojih izkušenj ga je obiskalo že veliko mojih bližnjih. Kdor je želel sprejeti dobro, je to dobil.
  Blanka

AYUR
MASAŽE

Pokličite me +386 (0)41692396

ali


Pišite mi
[contact-form-7 404 "Not Found"]